Oboustranně lepicí PE páska NORBOND V1500

Kód:PIL1901

Oboustranně lepicí páska na bázi PE s uzavřenou strukturou buněk a kaučukovým lepidlem. Páska slouží k trvalému lepení v interiéru i exteriéru (bez UV záření), jako pomocná páska při použití lepidla.

od 10,38 Kč
Skladem
Dodání do 48 hodin
InStock

Popis

Vlastnosti:

  • pěněný zesíťovaný polyethylen (PE) s vnitřní strukturou uzavřených buněk
  • kaučukové lepidlo s dobrou přilnavostí na hliník, sklo, plast a kompozitní materiály (nesavé podklady)
  • výborná počáteční adheze a pevnost ve střihu
  • vhodná pro interiér i exteriér
  • páska není UV odolná
  • vysoká pevnost ve střihu

Použití:

  • pomocná páska při lepení různých obkladových panelů v kombinaci s lepidly
  • možnost použití na trvalé lepení předmětů s nízkou hmotností i bez lepidla
  • výkonná oboustranně lepicí páska k lepení v interiérech a v suchém prostředí ale iv exteriéry, na místech kde nepůsobí UV záření
  • pomocná páska při lepení zrcadel se silikonem

Související články

Oboustranně lepící pásky

Oboustranně lepící pásky

Oboustranně lepící pásky jsou skvělou alternativou k chemickým lepidlům.

Churchill Square objekt E

Churchill Square objekt E

Konstrukce budovy Churchill Square objekt E zahrnuje systémové hliníkové profily, a to jak pro sloupkově-příčkovou, tak pro modulovou fasádu, které jsou opatřeny standardní práškovou vypalovanou barvou RAL9004. Obkladové kazety jsou řešeny práškovou vypalovanou barvou. Převážně modulová fasáda přechází v parteru do sloupkově-příčkové fasády. Předsazený obklad je kotven přímo do lehkého obvodového pláště pro minimalizaci tepelných mostů a tvoří na objektu rastr s výškou pole přes dvě podlaží a dvou základních osových vzdálenostech svislých obkladových sloupů. Na stavbu Churchill Square jsme dodávali tmely a lepidla, pásky a fólie, jakož i kontaktní a dvousložková lepidla či konstrukční a izolační desky.

Dům Sportu

Dům Sportu

Na tomto projektu byla lepena provětrávaná fasáda lepicím ALLMEDIA Panel System s překrytím izolace fólií OMEGA UVPE, kotvená hmoždinkami TOX.

Valtec

Valtec

Na stavbu skladového areálu VALTEC jsme dodávali materiály jako nesmrštivě expanzivní zálivkové hmoty, pěny a lepenou provětrávanou fasádu tvořil lepící ALLMEDIA Panel System s množstvím izolačních fólií a přípravků.

City Campus

City Campus

Na Černé louce v České Ostravě, konkrétně za Divadlem Antonína Dvořáka vznikl nový multifunkční kampus Ostravské univerzity, která stavby budov realizovala ve spolupráci s městem Ostrava. City Campus bude sloužit nejen studentům, ale také široké veřejnosti. Je dalším významným milníkem v historii univerzity i města.

Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s tím, že můžeme shromažďovat informace o vás pro různé účely, včetně: Funkce, Statistiky a Marketingu