Závitová tyč 1m DIN 975 8.8 Zn

Kód:PAD557

Závitová tyč v délce 1m v pevnosti 8.8.

Pevnost:
  • 8.8
od 67,49 Kč
/KS
Skladem
Dodání do 48 hodin
InStock

Související články

Sklad 7

Sklad 7

Osazování, kotvení a podlévání atikových prefabrikátů na střeše objektu 7, který je součástí Bratislavského přístavu na nábřeží Dunaje a je zařazen mezi slovenské národní kulturní památky jako technická památka. Kotvilo se chemickým injektážním systémem MKT VMH do betonových konstrukcí neznámých pevnostních tříd, proto bylo předepsáno 20 odtrhových zkoušek kotev. Předepsaná tahová síla na jednu kotvu byla stanovena na 80 kN. Po osazení a přikotvení atikových prefabrikátů byly tyto celoplošně podlity hmotou Pagel V1/10.

Transpetrol

Transpetrol

Na této stavbě jsme kotvili čerpadla ropy v odseparovaných základech pomocí pevnostních závitových tyčí DIN 975 M36 8.8 a zálivkové malty PAGEL V1/10. Závitové tyče byly vloženy do ocelových drážkovaných tubusů DN 130, které byly zakomponovány do armokošů a zality betonem PAGEL C30/37. Po vycentrování tyčí byly tyto zality nesmrštivě expanzivní maltou PAGEL V1/10. Po osazení čerpadel, po jejich vyvážení a vycentrování, byly celoplošně podlity maltou PAGEL V1/10.

Via Ferrata

Via Ferrata

Na této atypické stavbě byla nosná dodávka hlavně kotvící materiál, ale dodávány byly také různé typy vrtáků a také spojovací materiál. Na více úsecích lezeckých cest ve Ferratově světě byly nutné tahové zkoušky, kterými naše kotevní technika samozřejmě přešla na výbornou :)

Cementárna Cemmac

Cementárna Cemmac

V cementárně společnosti CEMMAC jsme zpevňovali základy technologických zařízení surovinové mlýnice, ve které se připravují složky pro výrobu cementu. Pro velkoobjemové podlévání motoru, převodovky a pastorku byl použit zálivkový beton PAGEL V1/160 a pro hlubinné kotvení byly použity závitové tyče 8.8 M30 x 2000 mm v kombinaci s kotevní maltou PAGEL E1. Zhotovování vrchní části základu v tloušťce více než 300 mm bylo prováděno kontinuálně, zálivkovým betonem PAGEL V1/160, připravovaném v míchačce s nuceným oběhem COLLOMIX TMX 1000.

Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s tím, že můžeme shromažďovat informace o vás pro různé účely, včetně: Funkce, Statistiky a Marketingu