PAGEL V1 nesvraštivě expanzivní zálivkové hmoty

Kód:PPG100

PAGEL V1/10 je zálivková malta se zrnitostí 0-1 mm pro optimální výšku podlévacích prací 5-30 mm
PAGEL V1/50 je zálivkový beton se zrnitostí 0-5 mm pro optimálnu optimální výšku podlévacích prací 20-120 mm
PAGEL V1/160 je zálivkový beton se zrnitostí 0-16 mm pro optimálnu optimální výšku podlévacích prací 100-400 mm

od 28,60 Kč
/KG
Skladem
Dodání do 48 hodin
InStock

Popis

Vlastnosti:

  • velmi rychlá počáteční a vysoká konečná pevnost
  • vysoká odolnost vůči únavě materiálu
  • kontrolovaný nárust objemu
  • možnost strojové aplikace, jednoduchá zpracovatelnost
  • nízký vodní součinitel
  • odolnost vůči vibracím

Použití:

  • turbíny, kompresory
  • jeřábové dráhy, rádioteleskopy
  • větrné elektrárny
  • zalívání spár
  • provozy s kontejnerovým překladištěm

Související články

U.S. STEEL

U.S. STEEL

Zpevňování základu, kotvení a podlévání ohřívače větru pro vysokou pec. Pagel V160C45 byl použit pro hrubou reprofilaci a zpevnění kruhového základu pod ohřívačem a částečně i pro hloubkové kotvení obvodových kotevních desek. Na vytvoření kotevního lůžka a na dokotvení ocelových desek byl použit Pagel V80C45. Na opravu masivní trhliny v stávající části základu byly použity produkty Pagel E1F a E1SF. Po osazení a přikotvení ohřívače bylo jeho dno celoplošně podlité zálivkovou maltou Pagel V1/50.

Valtec

Valtec

Na stavbu skladového areálu VALTEC jsme dodávali materiály jako nesmrštivě expanzivní zálivkové hmoty, pěny a lepenou provětrávanou fasádu tvořil lepící ALLMEDIA Panel System s množstvím izolačních fólií a přípravků.

Cementárna Cemmac

Cementárna Cemmac

V cementárně společnosti CEMMAC jsme zpevňovali základy technologických zařízení surovinové mlýnice, ve které se připravují složky pro výrobu cementu. Pro velkoobjemové podlévání motoru, převodovky a pastorku byl použit zálivkový beton PAGEL V1/160 a pro hlubinné kotvení byly použity závitové tyče 8.8 M30 x 2000 mm v kombinaci s kotevní maltou PAGEL E1. Zhotovování vrchní části základu v tloušťce více než 300 mm bylo prováděno kontinuálně, zálivkovým betonem PAGEL V1/160, připravovaném v míchačce s nuceným oběhem COLLOMIX TMX 1000.

Fabrika Porsche

Fabrika Porsche

Na stavbě výrobní haly, konkrétně centra automatizace a robotizace automobilové výroby a vývoj technologií pro výrobu bateriových modulů německé společnosti Porsche v Horní Středě při Novém Městě nad Váhom jsme se podíleli při výstavbě fasády kotvící technikou, ale také při výstavbě oken a to okenními pásky a fóliemi , ale také tmely, lepidly a pěnami.

Sklad 7

Sklad 7

Osazování, kotvení a podlévání atikových prefabrikátů na střeše objektu 7, který je součástí Bratislavského přístavu na nábřeží Dunaje a je zařazen mezi slovenské národní kulturní památky jako technická památka. Kotvilo se chemickým injektážním systémem MKT VMH do betonových konstrukcí neznámých pevnostních tříd, proto bylo předepsáno 20 odtrhových zkoušek kotev. Předepsaná tahová síla na jednu kotvu byla stanovena na 80 kN. Po osazení a přikotvení atikových prefabrikátů byly tyto celoplošně podlity hmotou Pagel V1/10.

Eurovea II

Eurovea II

Kotvení fasádních konstrukcí pomocí nesmrštivě expanzivní zálivkové hmoty PAGEL V1/10 a V1/50.

Kompresní stanice

Kompresní stanice

Kotvení a podlévání plynárenských technologických zařízení nesmrštivě expanzními zálivkovými hmotami PAGEL.

Ikea I

Ikea I

Při stavbě závodu na výrobu dřevotřískových desek jsme kotvili topné pece na sušení dřevní hmoty a přilehlých ocelových konstrukcí podléváním s nesmrštivě expanzními zálivkovými hmotami PAGEL.

Ikea II

Ikea II

Při stavbě závodu na výrobu dřevotřískových desek jsme kotvili a podlévali lis DIEFENBACHER a související technologie DIEFENBACHER s nesmrštivě expanzními zálivkovými betony PAGEL.

Ikea III

Ikea III

Při stavbě závodu na výrobu dřevotřískových desek jsme kotvili kolejové dráhy a stojany distribučního pracoviště vyrobených desek a příslušnou skladovou halu.

Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s tím, že můžeme shromažďovat informace o vás pro různé účely, včetně: Funkce, Statistiky a Marketingu